Bruiloften en zakelijke evenementen

zaal huren Utrecht - van harte welkomOns Partycentrum is gelegen op een unieke locatie in de provincie Utrecht. In het Groene Hart van de “Lopikerwaard“ ligt het kleine dorpje Cabauw in de gemeente Lopik. Wij beschikken over een parkeerplaats met ruim 100 gratis plekken. Bruiloft, receptie, vergadering, bedrijfsborrel, themafeest of een High Tea; voor iedereen die iets te vieren heeft biedt In ‘t Witte Paard talrijke mogelijkheden. Ook koude en warme buffetten, stamppotbuffet, diner, koffietafel of Walking Diner zijn mogelijk. Dit alles wordt bereid in onze eigen grote en professionele keuken. Voor zaal huren Utrecht bent u bij ons aan het goede adres.

Grenzend aan het oergezellige Bruine Café ligt de Mustangzaal. Deze zaal heeft een capaciteit van 50 tot 350 personen. De zaal is uitgerust met een mooie dansvloer, groot podium en uitgebreide lichtfaciliteiten. Onze Shetlandzaal biedt ruimte voor kleinere gezelschappen tot zo'n 70 personen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en neem een kijkje op onze mooie locatie.

Léon en Jolanda Steenbergen

Waarom In ’t Witte Paard?

zaal huren Utrecht - lekker terrasweer
 CENTRALE LIGGING

In 't Witte Paard is centraal gelegen in Nederland en is met de auto uitstekend bereikbaar.


 RUIME PARKEERGELEGENHEID

Wij beschikken over een ruime gratis parkeergelegenheid tot 125 auto's.


 FLEXIBEL

Wij verzorgen zowel zakelijke evenementen als sfeervolle privé feesten. Wij bieden arrangementen voor 10 tot 350 personen.


 EIGEN CATERING

De catering kunnen wij ook voor u verzorgen. Dit kan variëren van eenvoudige hapjes tot en met een diner met meerdere gangen.

Stel gerust uw vraag

    Bekijk onze zalen